• Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co.,Ltd.

We are Liaocheng Excellent

Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co.,Ltd.spesialisasi ing produksi peralatan fitness .Produk kalebu seri oksigen, seri daya, free-bobot latihan, seri fitness fisik anak.

img perusahaan

produk star

Pilihan umum para penggemar fitness

Pusat Warta

Pilihan umum para penggemar fitness

Papat kombinasi iki luwih apik

Papat kombinasi iki luwih apik

Ana latihan sing fokus ing siji bagean awak, lan latihan gabungan sing bisa digunakake sawetara kelompok otot ing wektu sing padha.Latihan gabungan bisa mbantu wong sing nindakake ...
Apa cara umum ngleksanani peralatan

Apa cara umum saka peralatan ...

Nalika nerangake fitness, akeh wong sing mikir menyang gym kanggo olahraga, nanging yen kabeh wong menyang gym kanggo olahraga, padha ora ngerti carane olahraga.Pungkasane, pindhah menyang sawetara peralatan ...
Mundhut bobot mesin elips ora bakal natoni dhengkul

Mundhut bobot mesin elips ora bakal ...

Nalika kita nggunakake sawetara peralatan fitness kanggo ngleksanani otot kita, kita kerep aran peralatan fitness iki olahraga otot wentis kita banget temenan, nanging ing wektu sing padha, padha duwe ciloko tartamtu lan ...
Apa latihan mesin bisa ilang bobot?

Apa latihan mesin bisa ilang bobot?

Saiki saya akeh sing mulai nindakake latihan fitness, sing dipérang dadi latihan tangan lan latihan peralatan.Nalika nerangake olah raga mesin, akeh wong sing pisanan ...
Apa fitness wanita bisa nundha tuwa?

Apa fitness wanita bisa nundha tuwa?

Nalika nerangake cara kanggo alon-alon tuwa, akeh wong sing ngomong yen fitness bisa efektif banget kanggo mbantu nyuda pembentukan kerut lan nggawe sampeyan katon enom banget.Ana uga wong sing f...