Babagan awake dhewe

Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co.,Ltd.

Profil Perusahaan

Liaocheng Excellent Mechanical Equipment Co., Ltd. dumunung ing kutha Liaocheng, provinsi Shandong, China.Kutha iki minangka kutha sajarah lan budaya nasional sing misuwur lan nduweni reputasi "Kutha Banyu Jiangbei", transportasi sing trep, cedhak karo pelabuhan Qingdao udakara 460km.

Saka 2000 kanggo 2008, iki pengabdian kanggo perdagangan domestik, karo pembangunan terus lan wutah saka perusahaan kang ngadegake departemen dagang internasional ing Agustus taun 2008. sadurunge kita Pabrik peralatan mechanical liyane.Wiwit taun 2016 kita miwiti riset lan pangembangan peralatan fitness.Nganti saiki pembangunan peralatan fitness kita mboko sithik matured.

Saiki peralatan fitness kita wis didol ing pirang-pirang negara, kayata Asia Kidul, Eropa, Amerika Utara, Oseania, Timur Tengah, lan sapiturute. saka umpan balik apik lan pujian.

1
ngarep-bab3

Excellent Mechanical Equipment Co., Ltd. spesialisasi peralatan fitness.Produk kalebu seri kardio, seri latihan daya, seri latihan bobot gratis, seri fitness fisik bocah-bocah.Miturut panggunaan kalebu peralatan fitness omah lan peralatan fitness komersial.Kita mbayar manungsa waé khusus kanggo masalah kesehatan wong, supaya desain peralatan kita cocok kanggo bocah-bocah lan wong tuwa, panggunaan pemuda.Muga-muga saben umur kebak energi lan daya tarik.

Pabrik kita kalebu luwih saka 40000 kothak, kita fokus ing ngembangaken produk anyar, desain inovasi, nyedhiyani layanan OEM, nyedhiyani layanan sawise-sale paling apik.Staff kita positif lan agresif, bisa bebarengan kanggo pangembangan perusahaan.Kita kebak katresnan.Kita ora mung nyedhiyani peralatan fitness kualitas dhuwur, nanging uga ngirim liyane kesehatan lan gaya urip seneng kanggo donya.Wong kudu lair kanthi begja, urip seneng, tuwa kanthi pesona, ayo miwiti urip sing apik kanthi fitness saiki.

Kita tetep ing konsep "Nggawa kesehatan lan seneng ing jagad iki".Sugeng rawuh para mitra ing saindenging jagad kanggo nggarap kita.

Muga-muga kita urip seneng.Ayo miwiti!

Aplikasi Produk

babagan-aplikasi-3
babagan-aplikasi-1
babagan-aplikasi
babagan-aplikasi-2

Pelanggan Ngunjungi Pabrik

3
2