Aksesori

  • Fitness Ball Yoga Gelombang Velocity Ball

    Fitness Ball Yoga Gelombang Velocity Ball

    Rincian Cepet Nilai item Panggonan Asal Provinsi China Shandong Jeneng Merek EXCT Nomer Model 58 cm kecepatan bal Bahan PVC Gaya Yoga belahan bumi Jeneng produk Gelombang kacepetan bola Diameter 58 cm Bobot babagan 6kg Bahan bunder PVC + dasar PP Bobot bantalan udakara 150-300kg Ngandhut pompa , steker gas, tali tarik, manual Warna pink, biru, ungu, abu-abu Rekomendasi tinggi pengisian 17-20cm Single pa...
  • Tas latihan daya aksesoris gym kualitas apik Tas Bulgarian

    Tas latihan daya aksesoris gym kualitas apik Tas Bulgarian

    Tas Bulgaria ngiyataken lan nambah daya tahan otot genggeman, bangkekan, lengen, pundhak, punggung, sikil, lan otot rotasi.Uga mbantu mbangun otot inti, koordinasi, lan ningkatake mobilitas bahu lan sendi sakabèhé. Sway's Bulgarian Bag digawe kanthi tutup vinyl sing berkualitas lan tahan lama.Isine wedhi lan wol.

  • Black Cast Iron Painted Kettlebell

    Black Cast Iron Painted Kettlebell

    Rincian Cepet Panggonan Asal:Shandong Jeneng Brand:EXCT Nomer Model:EC-kt08 Aplikasi: GYM, nggunakake ngarep.Bobot: 2kg, 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12kg.Logo: Permukaan Logo Kustomisasi: lapisan bubuk Fitur: Ramah lingkungan, ora beracun, tahan lama Fungsi: Latihan kekuatan anggota ndhuwur Universal, Jeneng Universal: lonceng ketel dilapisi bubuk Bahan: wesi + lapisan bubuk packing: karton Jeneng Produk powder coating kettlebell Gaya Logo kettlebell Bisa nambah logo khusus (Logo Layar Sutra) ...
  • Bal tembok EC-01

    Bal tembok EC-01

    Panggunaan Latihan kekuatan anggota ndhuwur Werna Jambon, Ijo, Kuning, Biru, lan sapiturute. Wangun Bahan Bulat Bal obat alus digawe saka bahan karbon berkualitas tinggi ing permukaan, dijahit nganggo benang sutra, lan diisi katun PP, Pengisi counterweight yaiku pasir halus seragam, Fitur Ukuran Awet 1KG/2KG/3KG/4KG/5KG/6KG/7KG/8KG/9KG/10KG/12KG Orang Berlaku Kelompok kebugaran, digunakan di rumah, GYM Detail Cepat Tempat Asal: Merek Shandong N...
  • Alat Angkat Bobot Gratis Dumbbell sing bisa diatur

    Alat Angkat Bobot Gratis Dumbbell sing bisa diatur

    Tipe Produk: Dumbbell sing bisa diatur

    Bahan: silikon laminasi + nilon

    Range Bobot: 5-52.5lbs/2.5kg-24kg

    Latihan kasedhiya: 30+

    Setelan bobot: 15

  • Hot sale angkat bobot dumbbell

    Hot sale angkat bobot dumbbell

    Panggonan Asal: China

    Jeneng merek:EXCT

    Sertifikasi: CE

    Fungsi: Bodybuilding

    packing: kemasan standar pengiriman

    werna: ireng

  • Gantung tas tinju abot

    Gantung tas tinju abot

    1.Produk profesional kabeh jinis tas tinju, dodolan produk ing saindenging jagad, kepuasan pelanggan sing dhuwur

    2. Ukuran warna sing disesuaikan lan LOGO miturut syarat pelanggan

    3. Saben komponèn digawe saka bahan kualitas dhuwur

    4.Custom produksi cepet lan kualitas apik karo logistics trep lan layanan sawise-sales

  • Wesi warni vinyl dumbbell Kettlebell

    Wesi warni vinyl dumbbell Kettlebell

    1.New lan kualitas dhuwur

    2. Rutinitas latihan Kettlebell bisa latihan lan ngukir kabeh awak, utamane kanggo otot inti

    3. Gagang lebar sing dirancang khusus kanggo genggeman tangan

    4. Wide nangani mbantu nyegah bruising saka mburi tangan lan bangkekan

    5. Sampurna kanggo fitness, boxing lan akeh program latihan liyane