Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Apa babagan jinis paket?

Total rong kemasan.

Tutup umpluk minangka kemasan njero kanggo ngindhari karusakan lan kelembapan sajrone transportasi

Kothak kayu minangka kemasan njaba kanggo njamin keamanan produk sajrone transportasi

2. Apa sampeyan ndhukung OEM?

OEM kasedhiya kanggo kita.

3. Kepiye babagan syarat pangiriman?

Kita bisa sembarang syarat pangiriman.EXW, FOB, CIF, DDU, DDP kabeh kasedhiya!

4. Jumlah pesenan mini?

Sembarang jumlah pesenan kasedhiya kanggo kita.Luwih akeh, luwih akeh diskon!

5. Layanan garansi?

Kanggo nyuda kuwatir pelanggan babagan masalah mesin sawise adol, kita nyedhiyakake layanan sawise adol sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nalika mbukak wektu, mesin kita mung dipisahake dadi sawetara bagean utama, supaya cicilan gampang banget lan gampang.

Bagean mesin liyane bakal dikirim bebarengan karo mesin nalika mbukak wektu.

Yen perlu, insinyur kita bisa nginstal mesin lan ngrampungake masalah.

6. Carane njamin kualitas produk?

Pemriksaan pihak katelu ditampa.Sugeng rawuh lan ngawasi produksi kita.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?