Mesin Smith Trainer Fungsional

Katrangan singkat:

• tutup PC kekuatan dhuwur

• 3 lapisan lapisan logam

• sistem katrol alloy aluminium

• Sabuk nyopir saka ITALY "MEGADYNE KEVLAR "

• Gerakan lengen konvergen nyedhiyakake dalan gerak alami


Detail Produk

Parameter teknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Mesin Nepangaken

• tutup PC kekuatan dhuwur

• 3 lapisan lapisan logam

• sistem katrol alloy aluminium

• Sabuk nyopir saka ITALY "MEGADYNE KEVLAR"

• Gerakan lengen konvergen nyedhiyakake dalan gerak alami

HTB1SmDe
HTB1y8xTKr9YBuNjy0Fgq6AxcXXa2

Detail Paket

Paket Normal: kasus kayu, film gelembung udara + Karton
Kanggo Treadmill: 1 pcs/box
Kanggo Mesin Kekuatan: 3pcs / kothak
Kanggo Kekuwatan Pethel: 1pcs / kothak

Lead Time

Jumlah (Set) 1 - 10 > 10
Est.Wektu (dina) 15 Kanggo rembugan
HTB1zF.Aac_vK1Rjy0Fo760IxVXau

Tampilan produk

HTB1KNK3UZbpK1RjSZFyq6x_qFXaQ
HTB1b6JiadfvK1RjSszhq6AcGFXaM
HTB13
HTB1RqxNXIvrK1Rjy0Feq6ATmVXaB
HTB1t3VfXzzuK1Rjy0Fpq6yEpFXao
HTB1IK99FuGSBuNjSspbq6AiipXa9
HTB1LqNgXx_rK1RkHFqDq6yJAFXah

Jangka Garansi

Peralatan Kekuwatan
NO. ITEM JAMINAN JAMINAN
1 Rangka, Welding 10 taun
2 Cams 3 taun
3 Pandhuan Rods 3 taun
4 Tumpukan bobot 3 taun
5 Bantalan Rotary 2 taun
6 Katrol 2 taun
7 liyane 1 taun
Peralatan Kardio
NO. ITEM JAMINAN JAMINAN
1 Pigura 10 taun
2 Motor AC Kab 3 taun
3 Inverter 2 taun
4 Tampilan PCB 2 taun
5 Motor Miring 2 taun
6 liyane 1 taun
Tetembungane:
Periode babar pisan diwiwiti saka 60 dina sawise ninggalake pabrik.

FAQ

Q1: Suwene babagan wektu timbal?

A1: Ing 15-30 dina kerja

Q2: apa MOQ?

A2: 1 set kanggo peralatan kekuatan lan 5 set kanggo treadmill utawa pit olahraga

Q3: Apa sampeyan duwe sertifikat?

A3: Ya, kita wis lulus CE, TUV, ISO9001, SGS, BV.

Q4: Kepiye babagan pembayaran?

A4: Kita ndhukung T / T (deposit 30%, imbangan 70%)

Q5: kepiye sawise layanan sampeyan?

A5: Kita bakal ngirim komponen gratis kanggo ngganti sing rusak sajrone wektu garansi.

Q6: Apa sampeyan bisa menehi kula skema babagan klub gym?

A6: Ya, kita bisa menehi proyek sing tepat kanthi desain sing paling apik kanthi gratis miturut alun-alun lan ide sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • jeneng Mesin Smith Trainer Fungsional
    Item EC-6890
    Ukuran Mesin (L * W * H (cm)) 1500*2150*2650mm
    Ukuran paket 2650 * 1720 * 400 mm
    Aplikasi Panggunaan Komersial, Pusat Kebugaran
    NetBobot 480KGS
    Gw 530 kg
    Ukuran tipe baja Q235 kualitas dhuwur, pipa oval datar;100*50*3.0 MM
    kabel Kabel baja ø3.5 jaket karo PVC ø5.5mm diameteripun njaba
    Pangobatan lumahing Elektrostatik uyuh wêdakakêna dilapisi Free-timbal lan free-merkuri
    Welding teknologi welding OTC

    HTB1WXpBatfvK1RjSspfq6zzXFXaL

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita