Integrated Gym Trainer EC-6833

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Shandong, China, Shangdong (daratan)

Jeneng merek: JG

Nomer Model: EC-6833

Tipe: Integrated Gym Trainer

Jeneng Item: Baris Vertikal


Detail Produk

Parameter teknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Detail Produk

HTB1gWbykjoIL1JjSZFyq6zFBpXaC
HTB1qwKNjUF7MKJjSZFLq6AMBVXax
HTB1ihS9klcHL1JjSZJiq6AKcpXa3

Spesifikasi

Jeneng barang Baris Vertikal
Kode Barang EC-6833
Ukuran (L * W * H) 159*122*164cm
Mesin bobot 239 kg
tabung Pipa elips datar, 120 x 60 x 3,0 mm
Katrol Digawe o Nylon, dhuwur-bahan nutup bantalan
kabel Kabel baja ø3.5 jaket karo PVC ø5.5mm diameteripun njaba
Tumpukan bobot Digawe saka baja
Bobot Tumpukan Cover Digawe saka akrilik, sakabèhé ditutupi
Bantal siji-dijupuk ngecor PU umpluk, dijamin karo kulit sintetis
Werna bantal ireng, abang, coklat cahya, coklat, oranye, biru
Welding teknologi welding OTC
Pangobatan lumahing Elektrostatik uyuh wêdakakêna ditutupi.Free-lead lan free-mercuryWerna: Silver, ireng, abu-abu peteng, utawa kaya sing dibutuhake.
Spare parts Suku cadang sing gampang dipakai diwenehake

Layanan Kita

Tim sales profesional

1. Kanthi pengalaman ngekspor 5 taun, nyedhiyakake layanan 24 jam

2. Ngatasi pesenan beda saka kabeh ndonya

3. Kabeh dilatih ing pabrik sadurunge kirim

Rincian Kemasan

Kemasan kasus kayu kanggo treadmill lan mesin latihan kekuatan, karton kanggo sepeda lan spare part.

HTB1a3ZhPFXXXXbjXFXXq6xXFXXXR
XXXR1

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé iku 5 - 10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-25 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa gratis kanggo suku cadang?

A: Mesthi, kita bakal nyedhiyani

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge shippment.

B: L/CYen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Panggonan Asal Shandong, China, Shangdong (daratan)
    Jeneng merek JG
    Nomer Model EC-6833
    Jinis Pelatih Gim Terpadu
    Jeneng barang Baris Vertikal
    warna Bisa dipilih
    Sertifikasi ISO9001/RoHS/SGS
    Paket kothak kayu
    Ukuran 159*122*164cm
    Bobot 239 kg
    Fungsi Pelatih Gim Terpadu
    Logo Logo sing disesuaikan
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita