Multi Functional Gym Fitness Vertikal Knee Raise

Katrangan singkat:

1. tabung Q235A persegi panjang 120 x 60 x 3,0mm

2. Jog digawe saka siji-langkah nyetak PU umpluk, dijamin karo kualitas dhuwur gandum kulit sintetis

3. Precision-mesin baja bagean dening CNC mesin nglereni laser-beam

4. Bagéan karet lan plastik sing tepat

5. sumbu awet, lengen klambi, bantalan, lan khas nilon mimpin pulley


Detail Produk

Parameter teknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Fitur

1. tabung Q235A persegi panjang 120 x 60 x 3,0mm.

2. Jog digawe saka siji-langkah nyetak PU umpluk, dijamin karo kualitas dhuwur gandum kulit sintetik.

3. Precision-mesin baja bagean dening CNC mesin nglereni laser-beam.

4. Bagéan karet lan plastik sing tepat.

5. sumbu awet, lengen klambi, bantalan, lan khas nilon mimpin pulley.

6. Uga-dirancang kekuatan-transmisi tali sheave , digawe saka nilon, kang kabel baja ngangkut bobot tumpukan.

Ringkesan

HTB1s1otKf5TBuNjSspmq6yDRVXat

Detail Paket

Film bantalan udara dhisik banjur bungkus nganggo kasus kayu lapis sing kandel, Ing 20GP, 40GP, 40HQ.

HTB1s1otKf5TBuNjSspmq6yDRVXa1t

Layanan Kita

Panuntun teknis
Layanan penjualan seumur hidup lan suku cadang sing ditawakake
Jaminan kualitas
Persetujuan agen tunggal utawa distributor zona
Nglumpukake lan latihan pangopènan

FAQ

Q1: Apa garansi kanggo peralatan fitness sampeyan?

A: Periode babar pisan diwiwiti saka 60 dina sawise ninggalake pabrik.

Q2: Lapisan lapisan bubuk semprotan, iku semprotan pindho utawa siji kanggo pigura?

A: pindho.

Q3: Apa kekandelan nggunakake busa kanggo kursi?

A: 50mm busa, 60mm kalebu kulit

Q4: Apa diameteripun kabel Steel?

A: 5,8 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Panggonan Asal Shandong, China
    Jeneng merek EXCT
    Nomer Model EC-6823
    Jinis Pelatih Gim Terpadu
    Jeneng produksi Kneeling Type Dip/Chin Assist Angkat dhengkul vertikal
    Ukuran mesin 124*196*23cm
    Bobot 319 kg
    warna Opsional
    Sertifikasi ISO9001 ROHS CE

    HTB1NG4wtQUmBKNjSZFOq6yb2XXao

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita