Papat kombinasi iki luwih apik

Ana latihan sing fokus ing siji bagean awak, lan latihan gabungan sing bisa digunakake sawetara kelompok otot ing wektu sing padha.Latihan majemuk bisa mbantu wong sing ora duwe wektu olahraga sing cukup kanggo dadi bug.Latihan gabungan bisa ditindakake kanthi tangan utawa nganggo mesin.Dadi sampeyan ngerti apa gerakan gabungan saka latihan mesin?Ayo menyang kawruh fitness ana kanggo ndeleng!

1

1. Latissimus dorsi narik-mudhun

Babagan pisanan sing kudu kita lakoni yaiku nyetel bantalan paha supaya pupu lan bantalan kita pas bebarengan supaya kita bisa ngangkat bobot luwih akeh.Yen sampeyan pengin nglengkapi dhewe karo resistance, sampeyan kudu ora wuta nggunakake bobot gedhe kanggo wong anyar fitness.Sajrone latihan, kita kudu rada mundur, banjur tarik tuas mudhun menyang posisi dodo cukup, kontrol ing tulang selangka lan tengah dada cocok lan posisi sing bener.Banjur nalika alon-alon nggawa tuas bali menyang posisi nduwur sirah, kita kudu sinau carane ngontrol tuas supaya aman. Kita uga menehi saran supaya sampeyan nggunakake lat pull down plus low row .

China Lat Pulldown Plus Low Row EC-6859 Pabrik lan Pabrik |Mekanik Luar Biasa (exctmechanical.com)

2. Nyepak sikilmu

Kaping pisanan, kita kudu nyetel piranti kasebut.Banjur, kanthi sikilmu selebar pinggul, langkah ing pedal, pesthekake dhengkulmu mbengkongake, kira-kira 90 derajat, lan nyekel gagang ing loro-lorone piranti kanthi kenceng nganggo tangan.Banjur kita push pedal maju hard nganti dhengkul wis rampung lurus lan kita mandheg kanggo tekan puncak, kang bisa mandheg kanggo bab rong detik.Nalika bali menyang posisi wiwitan lan pungkasan, proses kasebut kudu rada alon, supaya sampeyan bisa ngrasakake kontraksi lan ekspansi otot.

3, gulu jongkok

Kaping pisanan, kita kudu nyelehake bar ing posisi punggung ndhuwur lan pundhak, banjur sikil kudu ndemek lantai kanthi horisontal.Bobot ing ankles kita, hips bali, lan miwiti gerakan.Nalika sampeyan jongkok maneh, mung nganti pupu sampeyan sejajar karo lantai, banjur rampung gerakan kasebut.

2

4. Romania hard narik

Ngadeg kanthi sikil ing sangisore bar, ing antarane pinggul lan pundhak, lan genggeman bar nganggo tangan loro.Cukup ninggalake tangan sampeyan rada amba tinimbang pundhak.Ngluwihi sendi pinggul lan dhengkul kanggo ngangkat bar saka lantai.Elinga yen dhengkul loro salah.Fokus ing tungkak, mlengkung lan ngluwihi pinggul kanggo nggawe torso lan pupu sing munggah luwih cilik.Tansah balung mburi ing posisi netral, banjur mudhunake bar.Ora kudu rampung ing lemah, mung rada ngisor sendi dhengkul.Sajrone kabeh proses, kita kudu mbayar manungsa waé menyang peserta dhengkul tansah ing negara flexion tipis.

3

Wektu kirim: Oct-24-2022