Mundhut bobot mesin elips ora bakal natoni dhengkul

Nalika kita nggunakake sawetara peralatan fitness kanggo ngleksanani Otot kita, kita kerep aran sing peralatan fitness iki ngleksanani otot wentis kita banget temenan, nanging ing wektu sing padha, padha duwe ciloko tartamtu lan impact ing dhengkul kita.Dadi, kita menehi perhatian akeh babagan iki nalika milih peralatan fitness.Dadi apa sampeyan mikir yen mundhut bobot mesin elips bakal ngrusak dhengkul?Ayo padha menyang peralatan fitness!

图片2

Elliptical mesin bobot mundhut ora babras dhengkul Carane supaya mesin elips babras dhengkul

 

Apa latihan mesin elips nglarani lutut

  Panggunaan ilmiah mesin elips nduweni karusakan dhengkul sethithik, nanging yen postur salah lan intensitas latihan gedhe banget nalika nggunakake mesin elips, isih bakal ngalami karusakan gedhe ing dhengkul.

图片3

Praktek kokmesin elips wis sethitik karusakan kanggo dhengkul

  Umumé, olahraga apa wae sing nglibatake anggota awak ngisor nduweni peran tartamtu kanggo ngleksanani sendi, otot lan ligamen sikil, lan uga bisa nyebabake cedera sing beda-beda.Lan mesin elips sing bener cilik banget kanggo karusakan dhengkul.Fitur paling gedhe saka mesin elips dhewe yaiku sendi dhengkul ora duwe titik fokus nalika digunakake kanggo ngleksanani, sing bisa nyegah impact sing diasilake nalika mlaku, saéngga nglindhungi sendi lutut kanthi apik.China Gym Equipment Commercial Gunakake Body Building Elliptical Machine Cross Trainer Pabrik lan Pabrik |Mekanik Luar Biasa (exctmechanical.com)

Carane supaya ciloko mesin elips ing dhengkul

  Tumit ora mati pedal

  Ing proses nggunakake mesin elips, perlu kanggo mesthekake yen tumit ora diangkat, yaiku, ora ninggalake pedal sikil, lan tingkat mlengkung dhengkul lan sikil ora bisa gedhe banget, lan impact ing dhengkul ora bisa tambah.

Tangan kudu kerja sama karo gerakan kasebut

  Yen mesin elips digunakake minangka treadmill, mung sikil sing ngetokake kekuwatan, lan lengen mung nduweni peran stabil ing sangisore aksi sikil utawa mung ora ndhukung armrest, bisa uga nggawe awak luwih kesel amarga gerakan sing ora terkoordinasi. , kanthi mangkono nyenyet otot lan nyebabake karusakan ing sendi lutut.Cara sing bener kanggo nggunakake mesin elips yaiku kanthi alon-alon nyekel armrest nganggo tangan loro, lan tangan lan sikil ngetutake sikil kanggo pedal maju kanthi giliran, banjur mundhakake dorongan lan narik tangan sawise gerakan tangan lan sikil tekan gelar luwih tumata.

 

Anget munggah sadurunge olahraga

  Sadurunge nggunakake mesin elips, perlu kanggo anget supaya sendi lutut bisa mbukak lan ngindhari ciloko olahraga nganti sawetara.Sawise ngleksanani, sampeyan uga kudu menehi perhatian marang latihan relaksasi, sing bisa mbantu nyuda rasa sesak otot nalika olahraga lan bisa nyuda nyeri otot kanthi efektif.

 

Nangkep intensitas latihan

  Nalika nggunakake mesin elips, aja nggunakake resistance saka bahan dhuwur bebarengan, miturut kahanan nyata, alon nambah, supaya awak bisa adaptasi.


Wektu kirim: Aug-01-2022