Apa cara umum ngleksanani peralatan

Nalika nerangake fitness, akeh wong sing mikir menyang gym kanggo olahraga, nanging yen kabeh wong menyang gym kanggo olahraga, padha ora ngerti carane olahraga.Ing pungkasan, mung pindhah menyang sawetara peralatan kayata treadmill kanggo olahraga.Iki mbuang wektu lan dhuwit, kita luwih ngerti sawetara cara umum peralatan olahraga sadurunge menyang gedung olahraga.Dadi apa sampeyan ngerti cara umum ngleksanani peralatan?Ayo bareng-bareng nliti ilmu kebugaran!
China Touch Screen Treadmill EC-9500 Kanggo Panggunaan Komersial Pabrik lan Pabrik |Mekanik Luar Biasa (exctmechanical.com)

Model fitness wanita sing kuwat nyekel barbell ing klub gym.

Apa cara umum ngleksanani peralatan

mbengkongaken dayung
Ngadeg kanthi sikil ambane pundhak, dhengkul rada mbengkongake, otot weteng kenceng, bali lurus, bangkekan rada maju (yen sampeyan duwe masalah njaga posisi iki, lungguh ing bangku sing condong kanggo mbagi bobot), regane Nambah dhukungan ing sisih ndhuwur. balung mburi.Genggeman dumbbell utawa barbell kanthi tangan sampeyan ambane pundhak, kanthi lengen gantung kanthi alami.Bend elbows kanggo narik dumbbells utawa barbells menyang awak, banjur sedhela tetep ing posisi iki, banjur alon mudhun menyang posisi wiwitan.Irama napas kudu exhale nalika sampeyan ngangkat dumbbells utawa barbells, lan ambegan nalika sampeyan ngedhunake (Gambar 12).Pemula kudu fokus ing safety, lan bobote ora kudu gedhe banget.

Pulley Hammer Curls
Ngadeg jejeg kanthi sikilmu ambane pundhak lan dhengkul rada mbengkongake supaya inti tetep stabil.Pasang gagang menyang piranti katrol kurang saka peralatan fitness multifungsi, nangkep gagang loop tertutup karo tangan loro, telapak tangan adhep-adhepan, lan elbows ing salah siji sisih awak.Ing proses nindakake curl palu pulley, mbayar manungsa waé kanggo njaga lengen ndhuwur stabil nalika narik gagang, ora obah ing bakal, lan ora muter bangkekan ing bakal nalika ngrampungake tumindak.

Apa cara umum ngleksanani peralatan

fitness 2

Peralatan miring dada press
Sudut inklinasi peralatan fitness yaiku 30 derajat, lan dumunung ing peralatan fitness multi-fungsi.Kayata latihan kekuatan leg press. Genggaman loro gagang nganggo tangan loro, jarak antarane tangan kudu rada amba tinimbang dawane pundhak, elbows ana ing sisih awak, lan kudu tetep mbukak.Nalika nindakake penet dodo ing peralatan, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo njaga sikut menyang sisih nalika sampeyan angkat.
Seri latihan daya Pemasok lan Pabrik - Produsen seri latihan Daya China (exctmechanical.com)

fitness 3

Mesin tekan tumit
Lungguh ing mesin penet kanthi pedhet lan bokong ndemek mesin lan mburi ing pad.Kanthi sikilmu lurus lan sikilmu kanthi alami, kanthi bal sikilmu ana ing ngisor pedal, driji sikilmu cedhak karo pedal, lan tumitmu adoh saka pedal, bukak tuas pelepas kreta supaya tumitmu luwih murah. tinimbang driji sikilmu.Kanthi dhengkul isih, angkat driji sikilmu nganti bisa, kontrak gastrocnemius, banjur bali menyang posisi wiwitan ing arah sing ngelawan.Ing proses nglakokake penet tumit mesin, perlu kanggo menehi perhatian marang driji sikil sing tansah maju, sing jelas metu utawa mlebu driji sikil bakal nggawe postur lutut salah lan nyebabake ciloko.Lan aja mumbul sajrone regangan.


Wektu kirim: Aug-29-2022