Kabar Perusahaan

  • Sugeng rawuh ing Olimpiade Musim Dingin

    Sugeng rawuh ing Olimpiade Musim Dingin

    Tanggal 19 Januari 2022, kebugaran nasional lan musim es lan salju sing nyenengake ing Provinsi Anhui resmi diluncurake ing Balai Es lan Salju Wuhuan Pusat Kesehatan Promosi Olahraga Hefei.Ing wektu sing padha, pameran tema budaya es lan salju Anhui dianakake, lan karakter es lan salju lokal ...
    Waca liyane
  • Dasar Fitness Wiwitan

    Dasar Fitness Wiwitan

    Dasar-dasar kanggo miwiti fitness kalebu frekuensi fitness, kacepetan, bobot, set, reps saben set, gerakan, lan otot target.Olah raga sok-sok ora kalebu fitness.Umume, pamula nindakake kira-kira 3 kali seminggu.Frekuensi ngleksanani kanggo praktisi penengah tetep ing ...
    Waca liyane
  • Tren Anyar Kebugaran Nasional

    Tren Anyar Kebugaran Nasional

    Popularisasi olahraga fitness nasional minangka simbol penting saka modernisasi negara.Sidang Pleno kaping papat Komite Pusat CPC kaping 19 nandheske: "Fokus kanggo ningkatake kabugaran fisik lan ningkatake langkah-langkah institusional kanggo promosi ...
    Waca liyane
  • "Lingkaran fitness 15 menit"

    "Lingkaran fitness 15 menit"

    Bubar, wartawan sinau saka Komite Promosi Aksi Hohhot Sehat yen ing proses promosi Hohhot sehat kanthi lengkap, Kutha Hohhot kanthi sregep nindakake tumindak kebugaran lengkap, wilayah kutha sejatine nyadari "15 menit ...
    Waca liyane