Warta Industri

  • Babagan TREADMILLREVIEWS.NET

    Babagan TREADMILLREVIEWS.NET

    Ditulis dening Tim Editorial Treadmills Kita miwiti ing Minneapolis.Kita seneng apel mini.Apa kita ora seneng banget ing kana?Cuaca mangsa.Kadhemen banget yen wong Minnesota wis nyelehake trowongan pejalan kaki ing antarane bangunan.Sampeyan ora pengin mbukak njaba ing Minneapolis.Kadhangkala, pelatih ngajak kita ...
    Waca liyane
  • Aku pengin dadi dewi!

    Aku pengin dadi dewi!

    Sanadyan dina iki tanggal 8 Maret, mayoritas wanita sabangsa ngrayakake festival dhewe-dhewe, nanging ora perlu ngliwati telu wolu, kita lair dadi dewi, dudu dewi, kita uga laku dewi nalika riyaya!1. Nggawe lathian serius kaya kompetisi Yen sampeyan nindakake apa ...
    Waca liyane
  • Covid-19, Diwiwiti Kanthi Kebugaran

    Covid-19, Diwiwiti Kanthi Kebugaran

    Olahraga moderat minangka cara kanggo ningkatake kekebalan manungsa.Rumah Sakit Wuhan Fangfang utamane nambani pasien entheng karo COVID-19.Saben dina kanggo nindakake latihan lan nari kothak.Pasien uga "mlumpat" ing Jaringan Warta, sing ngrusak imajinasi masarakat babagan ...
    Waca liyane
  • Tanggung Jawab Pamrentahan Publik Konco Obesitas

    Tanggung Jawab Pamrentahan Publik Konco Obesitas

    Badan feminisme lan olahraga edisi 1996》 Book Seal, judhul Human Sports Press, Made of Everything, iku sing dakkarepake sawise rembugan karo murid-muridku. , kita crita "...
    Waca liyane
  • Xiong Huan Ngomong Babagan Kebugaran Wanita: Ora Nglawan Awakmu

    Xiong Huan Ngomong Babagan Kebugaran Wanita: Ora Nglawan Awakmu

    Saka garis rompi kanggo "pinggang komik", saka "gulu angsa" menyang Pundhak Angle tengen, ing pasuryan saka model fitness akeh banget, carane kudu wanita biasa saka piyambak?Ing buku sing bubar diterbitake "Digawe saka Kabeh Awak: Narasi Kebugaran Wanita Cina," Xion ...
    Waca liyane
  • Kebugaran ilmiah bakal kerja bareng kanggo nglawan wabah kasebut

    Kebugaran ilmiah bakal kerja bareng kanggo nglawan wabah kasebut

    Kebugaran ilmiah bakal kerja bareng kanggo nglawan wabah kasebut —— Tim Praktek Sosial Epidemik Pertempuran Sekolah Tinggi Teknik Kimia lan Bahan minangka cara sing bener kanggo mulang proses mlaku kanthi online Ing tanggal 8 Juli, tim praktik sosial sing nglawan kesehatan saka Scho...
    Waca liyane
  • Tangan gedhe nyekel kebugaran tangan cilik kanggo nglawan epidemi

    Tangan gedhe nyekel kebugaran tangan cilik kanggo nglawan epidemi

    Supaya bisa nggunakake lengkap wektu liburan mangsa, enrich urip liburan anak kang, cultivate ngleksanani fisik apik lan Sifat mangan sehat, lan ningkataké pembangunan tumata saka learning budaya muda lan olah raga fisik.Miturut noto...
    Waca liyane