Single Bobot Rope Trainer Dual Kabel Crossover

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Tunggal bobot tali trainer Dual Kabel Crossover

ukuran mesin: 950*1500*2050mm

20GP / 40HQ: 32pcs / 79pcs

Packing: kasus kayu lapis

Tumpukan bobot: 5-80kg 5kg mundhak


Detail Produk

Parameter teknis

Skenario aplikasi

Tag produk

introduksi produk

jeneng produk Pelatih tali bobot tunggal Crossover Kabel Ganda 
Mesin siki 950 * 1500 * 2050 mm
20GP/40HQ 32 bêsik / 79 bêsik
Packing Kasus plywood
Tumpukan bobot 5-80kg 5kg mundhak
dawa kabel 3m
Ukuran pipa baja Q235 kualitas dhuwur, pipa oval datar;130x40x3.0MM & 120x50x3.0MM
Bantal Kulit PU kualitas dhuwur
Kursi Bisa diatur munggah lan mudhun lancar
Katrol Digawe saka Nylon, dhuwur-bahan nutup bantalan
kabel Kabel baja ø3.5 jaket karo PVC ø5.5mm diameteripun njaba
Pangobatan lumahing Elektrostatik uyuh wêdakakêna dilapisi Free-timbal lan free-merkuri
Welding teknologi welding OTC

Lead Time

Jumlah (Satuan) 1 - 50 > 50
Est.Wektu (dina) 7 Kanggo rembugan

Acara workshop

H60dabc0d97b648a0b391922393587e81P

Paket: Paket normal kotak kayu lapis.

Kanggo Treadmill:1pcs/kotak / Kanggo kardio (sepeda, elips):1pcs/kotak / Kanggo mesin strengh: 3p/kotak / Kanggo piring dimuat: 1pc/kotak

Pangiriman:ukuran 20GP, 40HQ, LCL / Ketentuan Pengiriman: EXW / FOB Tianjin Port / Qingdao port / CIF & CFR

H66cb93d114a9437a9783a1774e9f8b11D

Layanan

Kualitas dhuwur

* Dhukungan pitakon lan konsultasi.
* Dhukungan tes sampel.
* Deleng Pabrik kita.

Kualitas dhuwur

We nyedhiyani layanan 24 * 7 jam, Yen ana pitakonan, njupuk foto kanggo kita, kita bakal ngatasi ASAP.Sajrone garansi, kabeh suku cadang gratis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • jeneng produk Pelatih tali bobot tunggal Crossover Kabel Ganda
    Mesin siki 950 * 1500 * 2050 mm
    20GP/40HQ 32 bêsik / 79 bêsik
    Packing Kasus plywood
    Tumpukan bobot 5-80kg 5kg mundhak
    dawa kabel 3m
    Ukuran pipa baja Q235 kualitas dhuwur, pipa oval datar;130x40x3.0MM & 120x50x3.0MM
    Bantal Kulit PU kualitas dhuwur
    Kursi Bisa diatur munggah lan mudhun lancar
    Katrol Digawe saka Nylon, dhuwur-bahan nutup bantalan
    kabel Kabel baja ø3.5 jaket karo PVC ø5.5mm diameteripun njaba
    Pangobatan lumahing Elektrostatik uyuh wêdakakêna dilapisi Free-timbal lan free-merkuri
    Welding teknologi welding OTC

    Hd33663ad520f450cb394c46a8a4106adG

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita