Ing jero ruangan Ngarep Olahraga Super Olahraga Spin Bike

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Shandong, China

Jeneng merek:EXCT

Nomer Model:EC-2300

Tipe: Sepeda Olahraga

Jeneng produksi: Cycling Super Sport Spinning Bike


Detail Produk

Parameter teknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Spesifikasi

Roda mabur 20 Kg
Ketebalan pipa baja 2,0 mm
Max bobot awak diijini 200 KG
Metode drive Sabuk
Damping Spring bumper
NW 72 Kg
GW 78 Kg
Sakabèhé ukuran 1150 x 550 x 1100 mm
Ukuran packing 1150 x 320 x 960 mm
Paket Karton
warna Opsional
HTB1EDZWGXXXXXafaXXXq6xXFXXXU

Kaluwihan Kita Produk

1. Metu saka desain fisik klasik

2. Awet noiseless sabuk drive

3. komponen awet lan bagean ing drivetrain

4. High-bahan tabung minangka pigura

5. pedal kuwat lan aman

6. wêdakakêna elektrostatik loro-lapisan ditutupi

7. awet lan aman brake rigging

8. Gampang nyetel saddle, Dhuwur, maju lan mundur

9. Nyenengake spring bumper

Packing & Pengiriman

Packing: Film bantalan udara dhisik banjur bungkus nganggo kasus kayu lapis sing kandel.
Pangiriman: Ing 15 dina sawise nampa simpenan.

HTB1J2LYJAyWBuNjy0Fpq6yssXXaY

Layanan Kita

Panuntun teknis
Layanan penjualan seumur hidup lan suku cadang sing ditawakake
Jaminan kualitas
Persetujuan agen tunggal utawa distributor zona
Nglumpukake lan latihan pangopènan

Super Sport Spin Bike (3)

Sertifikasi

Super Sport Spin Bike (4)

FAQ

Q1: Apa garansi kanggo peralatan fitness sampeyan?

A: Periode babar pisan diwiwiti saka 60 dina sawise ninggalake pabrik.

Q2: Lapisan lapisan bubuk semprotan, iku semprotan pindho utawa siji kanggo pigura?

A: pindho.

Q3: Apa kekandelan nggunakake busa kanggo kursi?

A: 50mm busa, 60mm kalebu kulit

Q4: Apa diameteripun kabel Steel?

A: 5,8 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Panggonan Asal Shandong, China
    Jeneng merek EXCT
    Nomer Model EC-2300
    Jinis Sepeda Olahraga
    Jeneng produksi Cycling Super Olahraga Spinning Bike
    Aplikasi Latihan kardio njero ruangan
    Transmisi Sabuk
    Ukuran mesin 1150 * 500 * 1150 mm
    Ukuran packing 1150 * 320 * 960 mm
    NW 70 kg

    HTB1jbbFJQyWBuNjy0Fpq6yssXXav

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita