Treadmill Layar Tutul EC-9500 Kanggo Panggunaan Komersial

Katrangan singkat:

Desain treadmill layar tutul mewah lan kelas ndhuwur, nggawa sampeyan vitalitas lan semangat, treadmill jinis iki padha karo sistem Android seluler, bisa nyambung WIFI, download app, nonton TV.

Nduwe fungsi luwih akeh, lembaran elektronik nuduhake trek dering 400m, count lap, wektu, kacepetan, jarak, kalori, detak jantung, kemiringan, konsultasi kesalahan


Detail Produk

Parameter teknis

Skenario aplikasi

Tag produk

Pengenalan produk treadmill layar Tutul

Desain treadmill layar tutul mewah lan kelas ndhuwur, nggawa sampeyan vitalitas lan semangat, treadmill jinis iki padha karo sistem Android seluler, bisa nyambung WIFI, download app, nonton TV.

Nduwe fungsi luwih akeh, lembaran elektronik nuduhake trek dering 400m, count lap, wektu, kacepetan, jarak, kalori, detak jantung, kemiringan, konsultasi kesalahan

Fitur Utama

1) Tabung bentuk roti sing cukup digabungake (60 * 120) lan tabung oval sing rata (50 * 120)

2) Kafan lengkap nambah safety sajrone latihan.

3) Wadah botol banyu sing dirancang kanthi ergonomis.

4) Rep counter nampilake profil latihan ing wektu nyata.

5) Kualitas cast-aluminium pulleys.

6) Tiang kursi baja tahan karat (gaya angkat-tarik).

7) Kabel baja kekuatan dhuwur (konstruksi 6 × 19 + 1).

8) Mesin sing apik lan bantalan sing tepat.

9) lintasan gerakan sampurna.

10) Bantal sing nyaman.

11) Proses uyuh elektrostatik majeng, lan fitur liyane nggawa latihan kualitas sing luwih apik lan luwih seneng visual.

Filosofi desain

Ngenalke konsep desain Eropa lan Amerika, kabeh mesin nganggo kombinasi sing ramping, kemewahan lan fashion, wangun sakabèhé cetha, kebak tension, desain full-mlengkung, ndeleng saka kabeh arah nuduhake kemewahan, dhuwur-mburi, atmosfer treadmill, lan kebak pribadine.

6

Bahan:Kolom paduan aluminium kabeh duwe 22 proses kanggo nggawe kurva sing sampurna, nggambarake stabilitas lan kemewahan treadmill.Kolom paduan aluminium papan ndhukung lan pedal, ngidini sampeyan ngrasakake keamanan lan stabilitas treadmill nalika mlaku.

Parameter

Ukuran tabung 50*100*3mm persegi dowo
Bahan baja baja Q235
Bantal PU busa
bagean gratis kabel baja, katrol, tutup katrol, tutup pipa, plug pipa, plug kursi plastik, baut kacang
Lapisan bubuk elektrostatik 80 mikron meter
Welding las busur karbon dioksida
7

Sabuk Treadmill

Ketebalan sabuk: 4,0 mm.Ketebalan papan mlaku: 25mm.

8

Handrail:Desain permukaan lengkap pancen ergonomis.Armrests mlengkung lan armrests sisih nganggo busur grasping tangan manungsa gabungan.Pengalaman rincian diwiwiti ing kene.Kurva lan dawa pegangan tangan nggawe sampeyan ora kuwatir maneh babagan safety nalika mlaku.

9

Desain layar:Layar lan tombol cilik dual-kontrol ngalih, gampang kanggo operate lan trep .Gunakake kunci safety tarik kabel magnetik cara kontrol kanggo nggawe olahraga ing treadmill luwih aman lan kuwatir-free.

1

Shock absorber mesin mlaku: Shock absorber sing mlaku nggunakake kombinasi silika gel lan bantalan udara, yaiku kaya ngidak spons nalika mlaku ing treadmill, nyuda tekanan dhengkul nalika mlaku.

Treadmill nganggo desain anti-statis lan papan kontrol sirkuit desain anti-gangguan kanggo luwih njamin safety olahraga.

2
3

Rolling mlaku:Roller treadmill nganggo desain nyenyet kabel sing luwih kenthel, sing kanthi efektif nyegah sabuk mlaku saka "mlaku" lan nambah stabilitas produk.

Full aluminium alloy pedal:Kabeh-aluminium alloy pedal nuduhake kemewahan lan kamulyan tanpa kuwatir bab kamungkinan saka mlaku ing pedal liwat wektu.

Packing & Pangiriman

1) Treadmill Packing

a.Standard: 5 lapisan coklat diekspor karton karo tas PE, karton, poly-umpluk.

b. High grade packing: 7 lapisan coklat diekspor karton.

c.Paking paling apik: kothak karton Honeycomb.

2) Pangiriman Treadmill

Rincian pengiriman: ing 20 dina sawise nampa 30% prepayment.

4
EC-9800-11

Data Kemasan Treadmill

Ukuran

2200 * 1000 * 650 mm

GW

285 kg

Rincian Kemasan

1.Plywood kasus karo umpluk nang utawa nyetel siji ing pallet.2.Miturut panyuwunan khusus pelanggan.

Tampilan workshop

2
1

Layanan

Layanan sawise-sales:
(1) Spare parts sing ana karo saben pesenan ing sawetara persentasi;
(2) Bagian gratis ditawakake sajrone wektu garansi;
(3) Insinyur ngetutake pitakon apa wae;
(4) Tim profesional sawise dodolan ngatasi masalah apa wae.
Bagian waturrincian:
taun bagean
10 Rangka baja struktural
3 Cams / bobot tumpukan / guide rod / motor AC
2 Bantalan Rotary, katrol, rod panuntun lan Parts struktural, Inverter, motor miring, Tampilan PCB
1 Aksesoris liyane

FAQ

1. Apa babagan jinis paket?

Total rong kemasan.

Tutup umpluk minangka kemasan njero kanggo ngindhari karusakan lan kelembapan sajrone transportasi

Kothak kayu minangka kemasan njaba kanggo njamin keamanan produk sajrone transportasi

2. Apa sampeyan ndhukung OEM?

OEM kasedhiya kanggo kita.

3. Kepiye babagan syarat pangiriman?

Kita bisa sembarang syarat pangiriman.EXW, FOB, CIF, DDU, DDP kabeh kasedhiya!

4. Jumlah pesenan mini?

Sembarang jumlah pesenan kasedhiya kanggo kita.Luwih akeh, luwih akeh diskon!

5. Layanan garansi?

Kanggo nyuda kuwatir pelanggan babagan masalah mesin sawise adol, kita nyedhiyakake layanan sawise adol sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nalika mbukak wektu, mesin kita mung dipisahake dadi sawetara bagean utama, supaya cicilan gampang banget lan gampang.

Bagean mesin liyane bakal dikirim bebarengan karo mesin nalika mbukak wektu.

Yen perlu, insinyur kita bisa nginstal mesin lan ngrampungake masalah.

6. Carane njamin kualitas produk?

Pemriksaan pihak katelu ditampa.Sugeng rawuh lan ngawasi produksi kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Data teknis treadmill layar tutul

    jeneng produk Treadmill layar tutul EC-9500
    Konverter frekuensi konverter frekuensi kontrol vektor 3.0HP / 6.0HP
    AC motor 220V 8.6A 3.0HP / Maks 6.0HP
    Motor Lift Kab 220V 1/6HP
    Rincian tampilan 400mm circular runway, counter, time, speed, distance, calorie, pulse, slope, fault diagnosis system
    Jinis layar Keyboard utawa jinis tutul
    Ketebalan sabuk mlaku 4,0 mm
    Ketebalan papan mlaku 25 mm
    Dhiameter roller 90 mm
    Kacepetan (km/h) 1.6-20
    Max beban 200 kg
    Area mlaku 620 * 1580 mm
    Mesin area ditutupi 2050 * 950 * 1600 mm
    Ukuran paket 2200 * 1000 * 650 mm
    Bobot resik 230 kg
    GW 285 kg

    222

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita